Op je plek bij Birdhouse

Birdhouse Solutions!

Het was ineens duidelijk. Tijd om te gaan vliegen. Op een van de vele mooie zonnige avonden tijdens het begin van Corona crisis in 2020, is Birdhouse online ontstaan. Onder het genot van een biertje en echt goede koffie. Heel lang denk je: als ik later groot ben, dan ga ik doen wat ik echt wil doen. Inmiddels zijn we 'groot' en is het lef, het verlangen en de tijd aanwezig om het aan te gaan.  De intentie is gezet en ook onze 4 drijfveren overvloed, afstemming, beleving en vrijheid zijn direct duidelijk. 

Het is misschien wel een van de grootste uitdagingen van deze tijd: bruggen slaan, overbruggen van wat niet meer werkt, niet meer altijd goed voelt naar een ander perspectief.

In je kracht staan, gezien worden en doen wat je leuk vindt. Met het potentieel dat onze klanten hebben en bieden, kunnen we meer mensen inspireren en ondersteunen.

Van concept naar ervaring! 

Overvloed

Wij geloven in overvloed.  Het stroomt altijd als je leeft wat jou drijft.  We werken graag samen met mensen die hier ook in geloven. We willen verwachtingen overtreffen en langdurige partnerships aangaan.

Afstemming

Als je doet wat jou motiveert en stuurt, dan moet het kloppen. We zijn succesvol omdat het afgestemd is op elke laag.  Afstemming is een continue proces waar wij volle aandacht aan geven.

Beleving

Echt lekker koffie drinken, een heerlijke maaltijd eten, muziek luisteren. Je leeft en beleeft met alle zintuigen.  Wij geloven dat een mooie beleving bijdraagt aan succes en klanten bindt en verbindt.

Vrijheid

In alle vrijheid jouw mooiste leven leiden.  Jij staat aan het roer en beslist, kiest en vraagt wat jij nodig hebt. Dat doen wij ook, dat geeft ruimte aan alles. Iedereen op zijn eigen unieke plek. 

© Birdhouseonline 2021