Samen meer zijn

Zonder ik geen wij. Samen groeien, verbinden en inspireren. Maar bovenal ben ik ik en jij jij en doen we allebei waar we echt blij van worden. Vaak is dat ook waar je goed in bent. Het partnership dat wij aangaan met onze klanten is gebaseerd op dit uitgangspunt. 

We willen samen met onze klanten impact vergroten, inspireren en groeien. 

We stellen onszelf graag even voor.  

Luc Gillet

Ondernemer

Een duidelijke focus! Ik sta op mijn plek als ik creëer, mooie dingen maak, onderneem en kan faciliteren. Een goede vormgeving, oplossingen en het doorvoeren van innovaties zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is wat ik doe voor de klanten van Birdhouse online. Ik ben zelf al jong geinteresseerd geraakt in persoonlijke ontwikkeling. Avatar, systemisch werk, NLP, maar vooral de Quantum Fysica hebben mij geholpen om steeds vrijer te gaan bewegen en denken. Progressie en doen wat ik wil doen.  

Mijn vader was ook een ondernemer in hart en nieren,  eigenaar van de Gilda fabriek in Rotterdam en de eerste officiele sponsor van het Nederlandse elftal. Ik ben als twintiger begonnen als zelfstandig ondernemer. Van vormgeving, pioneer op gebied van POD, fotograaf tot een eigen reclamebureau.  Met de creatie van Birdhouse online komt alles waar ik op 'aanga' en waar ik echt toegevoegde waarde in kan bieden voor onze klanten, bij elkaar.  Birdhouse online is een belevingsplek waar onze drijfveren Overvloed, Afstemming, Beleving en Vrijheid moeiteloos samen komen met het ondernemerschap. 

Mirjam Halkes

Ondernemer

Het samenvallen met jezelf in datgene wat je doet, is een bijzonder kado.  Zichtbaar zijn of worden is voor mij altijd synoniem geweest voor hard werken, mijn best doen. Het is een persoonlijke missie om met bewustzijnswerk  velen te inspireren. Iedereen heeft een eigen, unieke plek, voor mij is de plek als opsteller, trainer en teamlid van Birdhouse online waarachtig en vervullend.  Het stelt mij in staat om de vele mogelijkheden op gebied van persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te brengen maar ook om ondernemers te ondersteunen in de processen die vaak onnodig veel tijd en energie kosten. Ik beschik over ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening als consultant en strategisch beleidsmaker op gebied van kwaliteitsborging, duurzaamheid, circulariteit en veiligheid. Ik heb Reseth Opstellingen opgericht en ben partner in Welopstellingen.

Ik neem al deze ervaring mee als ondernemer in het netwerk van ondernemers van Birdhouse online. Ik draag bij in het schrijven van teksten en het co-creeren van toegevoegde waarde voor onze klanten en partners. #samenmeerzijn

Rob Struik

Ondernemer

Ondernemer en jongste teamlid van Birdhouse online. Ik heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring als business intelligence specialist en data analist voor grote bedrijven. De werkzaamheden zijn veelomvattend en blijven uitdagend, maar ik had behoefte aan meer diversiteit.
Mijn zoektocht bracht me bij Birdhouse online in dit hechte team voel ik me thuis en kan ik mijn achtergrond perfect combineren met de vleug artisticiteit die in mij schuilt.
Ik kom het best tot mijn recht in projectmatig werk. Ik hou ervan om dingen tot de bodem toe uit te zoeken en daarna opnieuw op te bouwen. 
Inmiddels heb ik het genoegen gehad om een aantal projecten uit te rollen en kan ik zeggen dat mijn stap absoluut de juiste is geweest. Het doelgericht blijven  werken en daarbij ondersteunen van mensen tijdens een implementatie of een veranderingsproces, brengt me veel voldoening.  Ik ben op mijn plek bij Birdhouse onlne en doe dagelijks inspiratie op om onze klanten de support te bieden die het mogelijk maakt om stappen te blijven maken.

© Birdhouseonline 2020